Skip links

Bedrijfstuin

Onderhoud bedrijfstuin
Veel bedrijven hebben een tuin; een groen welkom voor bezoekers of een fijne ontspanningsplek voor collega’s. De bedrijfstuin is een afspiegeling van je organisatie, een verzorgde tuin wekt vertrouwen. Maar het onderhouden van zo’n tuin wordt vaak gezien als een last. Een ‘moetje’ tussen al die andere items op het to-do lijstje van een organisatie. Als betrokken groen partner weten we dat. Daarom verzorgen wij graag het onderhoud van je bedrijfstuin. Van water geven of gras maaien tot het snoeien van de struiken en van het verwijderen van onkruid tot het aanplanten van borders. Wij nemen je al het onderhoudswerk uit handen, zodat jij je kostbare tijd kunt inzetten voor de zaak!

Ontwerp, inrichting en aanleg bedrijfstuin
Wil je jouw bedrijfstuin opnieuw aanleggen, herinrichten of verhuis je naar een ander pand? Ook dan staat DOOR Groen voor je klaar! Bij het ontwerpen van een bedrijfstuin houden we rekening met de wensen en ideeën van de organisatie. Aangevuld met een advies op basis van onze jarenlange expertise, komen we samen tot een unieke tuin die helemaal past bij je bedrijf. Als het ontwerp akkoord is, gaan we over tot het inrichten en aanleggen van de tuin. Dat doen we volgens vooraf gemaakte afspraken, zodat jullie als organisatie weten waar jullie aan toe zijn. Bij DOOR groen zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen!

Klein technisch onderhoud
Je bedrijfstuin is onlosmakelijk verbonden met het pand en de ruimte eromheen. En ook dat vraagt om onderhoud. Een losliggende stoeptegel, afbladderende verf of klemmende deur; het is geen visitekaartje voor je bedrijf. Met DOOR facilitair (een andere tak binnen de DOOR groep) ontzien we je daarom ook op klein technisch onderhoud. Het grote voordeel voor jou? Één organisatie waar je zaken mee doet en één contactpersoon!

Contactgegevens DOOR Groen

Wij helpen

je graag!

Wil je een afspraak maken met een van onze collega’s? Of zoek je meer informatie over onze groendiensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon of e-mail.

Telefoon
085 - 782 5680

Email
contact@doorgroep.nl

Adres
Pannenberg 10
5951 DM Belfeld

Telefoon
085 - 782 5680

Adres
Pannenberg 10
5951 DM Belfeld