Skip links

Wij zijn sterk in

werken voor...

Woningcorporaties, recreatiesector en zorginstellingen
DOOR Groen richt zich op de zakelijke markt. Zoek je een partner als het om advies, ontwerp, inrichting, aanleg en onderhoud van de groene buitenruimte gaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken graag voor woningcorporaties, de recreatiesector en zorginstellingen. Sámen streven we naar het beste eindresultaat!

Openbare ruimte, bedrijfstuinen en schoolpleinen
We zijn sterk in de openbare ruimte, bij het onderhouden van bedrijfstuinen en op schoolpleinen. We hebben inmiddels ruime ervaring in deze sectoren, waardoor we weten met welke facetten we rekening moeten houden. En doordat we in verbinding staan met onze opdrachtgever kunnen we de lijnen kort houden en indien nodig snel schakelen!

Woningcorporatie

Woningcorporatie

Openbare ruimte

Openbare ruimte

Recreatiesector

Recreatiesector

Schoolpleinen

Schoolpleinen

Bedrijfstuinen

Bedrijfstuinen

Zorginstellingen

Zorginstellingen

Van groenonderhoud voor diverse organisaties tot inrichting van de openbare ruimte
En zo komt het dat we vandaag met een school om tafel zitten om invulling te geven aan een groen-blauw schoolplein, morgen de tuin van een zorginstelling vergroenen, overmorgen het groenonderhoud voor een woningcorporatie verzorgen, volgende week de buitenruimte van een recreatiepark inrichten en volgende maand een speeltuin ontwerpen. Daarbij maken we de groene buitenruimte niet alleen fraaier, maar ook zo onderhoudsvriendelijk als mogelijk én klimaatbestendig. We houden rekening met biodiversiteit of hittestress en leggen bijvoorbeeld een wadi aan voor het watermanagement.

Contactgegevens DOOR Groen

Wij helpen

je graag!

Wil je een afspraak maken met een van onze collega’s? Of zoek je meer informatie over onze groendiensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon of e-mail.

Telefoon
085 - 782 5680

Email
contact@doorgroep.nl

Adres
Pannenberg 10
5951 DM Belfeld

Telefoon
085 - 782 5680

Adres
Pannenberg 10
5951 DM Belfeld