Skip links

Zorginstelling

Groene zorginstelling
Groen in en rondom verzorgingshuizen of ziekenhuizen heeft een positief effect op het herstel van patiënten en op het totale welbevinden van cliënten, medewerkers en bezoekers. Je ziet het steeds meer. Van een binnentuin voor behandelingen en ontspanning in het ziekenhuis, tot groene daken voor afleiding. En van de groene buitenruimte van het verzorgingshuis waar ouderen lekker kunnen wandelen, tot aantrekkelijke beplanting in centrale ruimtes, wachtkamers of het restaurant… Een groene omgeving werkt helend en rustgevend!

Tuinen bij ziekenhuizen en verzorgingshuizen
Als DOOR groen zijn we niet alleen de betrouwbare partner die het onderhoud van dit groen verzorgt, maar ook dé partij met dat zakelijk sociale karakter. Met ons inlevend vermogen denken wij mee over de invulling en aanleg van terreinen, tuinen en pleinen bij zorginstellingen. Daarbij houden we rekening met gezondheid en vitaliteit. Zo maken we de wereld met elkaar een stukje mooier!

Technisch onderhoud zorginstellingen
En met onze zusteronderneming DOOR facilitair, kunnen we ook klein technisch onderhoud uitvoeren voor zorginstellingen als ziekenhuizen of verzorgingshuizen. Denk hierbij aan het stellen van deuren, vervangen van lampen of het vernieuwen van kitnaden. Daarmee nemen we een boel werk van de huismeester of conciërge uit handen!

 

Contactgegevens DOOR Groen

Wij helpen

je graag!

Wil je een afspraak maken met een van onze collega’s? Of zoek je meer informatie over onze groendiensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon of e-mail.

Telefoon
085 - 782 5680

Email
contact@doorgroep.nl

Adres
Pannenberg 10
5951 DM Belfeld

Telefoon
085 - 782 5680

Adres
Pannenberg 10
5951 DM Belfeld