Skip links

Onderhoud, aanleggen,

Beheer van de buitenruimte
In Limburg zie je ze regelmatig in de straat of bij een park staan: onze grote, groene DOOR bussen. Dat komt omdat wij veel groen verzorgen in de openbare ruimte. Als ‘extra collega’ van de buitendienst van een gemeente helpen wij bij het beheer van de buitenruimte. Wij schoffelen, snoeien heggen of geven jonge aanplant water, zodat het gemeentelijk groen er netjes en verzorgd bijligt én voldoet aan de richtlijnen. Ook leggen we straten aan, vernieuwen we parken of knappen we speeltuinen op. DOOR Groen is dé betrouwbare partner bij het onderhouden, aanleggen en opknappen van de openbare ruimte.

Ondersteuning calamiteitendienst
Daarnaast ondersteunen we de calamiteitendienst. Wij handelen adequaat bij een loszittende tegel, afgebroken tak, omgevallen boom of overlast van onkruid. Onze organisatie is namelijk zo ingericht, dat wij snel kunnen acteren op een melding. Zo is de openbare ruimte snel weer veilig en toegankelijk voor inwoners.

Besluit omgevingsrecht (Bor) en omgevingswet
Al het groen in de openbare ruimte moet voldoen aan het besluit omgevingsrecht (Bor) en aan de omgevingswet. Vanzelfsprekend nemen we dat mee bij het onderhouden van groen en realiseren van plannen. Ook denken we toekomstgericht en klimaatbestendig, we houden rekening met biodiversiteit, hittestress en watermanagement.

Contactgegevens DOOR Groen

Wij helpen

je graag!

Wil je een afspraak maken met een van onze collega’s? Of zoek je meer informatie over onze groendiensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon of e-mail.

Telefoon
085 - 782 5680

Email
contact@doorgroep.nl

Adres
Pannenberg 10
5951 DM Belfeld

Telefoon
085 - 782 5680

Adres
Pannenberg 10
5951 DM Belfeld

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.