Skip links

Recreatiesector

Groenonderhoud recreatiesector
Verzorgd groen op een vakantiepark of een netjes bijgehouden camping; het draagt bij aan je vakantiegevoel. Niet voor niets schakelen bedrijven uit de recreatiesector daarom groenpartners in voor het onderhouden van hun terrein. DOOR Groen is zo’n partner. Sterker nog; onze jarenlange ervaring op vakantieparken, campings en andere recreatieterreinen, gecombineerd met het feit dat we onze beloftes nakomen, maakt ons een graag geziene gast in de recreatiesector. We maken het terrein onkruidvrij en maaien het gras, snoeien hagen en planten borders aan. Zo dragen wij bij aan de ultieme vakantiebeleving van jouw gasten!

Infrastructuur en technisch onderhoud recreatiesector
Maar onze dienstverlening gaat verder dan alleen groenonderhoud. We leggen ook parkeerplaatsen of terrassen aan, realiseren speeltuinen en zorgen voor een prachtig gazon. En met DOOR Infra en DOOR Facilitair bieden we de recreatiesector een totaalplaatje. Van ondergrondse infra en wegen tot het profileren van kavels, het assisteren bij het plaatsen van vakantiewoningen en het aansluiten hiervan. En wat dacht je van klein technisch onderhoud zoals het verwisselen van lampen, vastzetten van deurklikken, ontstoppen van een sifon of afstellen van hang- en sluitwerk? DOOR Groen adviseert en ontzorgt de recreatiesector! 

Contactgegevens DOOR Groen

Wij helpen

je graag!

Wil je een afspraak maken met een van onze collega’s? Of zoek je meer informatie over onze groendiensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon of e-mail.

Telefoon
085 - 782 5680

Email
contact@doorgroep.nl

Adres
Pannenberg 10
5951 DM Belfeld

Telefoon
085 - 782 5680

Adres
Pannenberg 10
5951 DM Belfeld