Skip links

Buitenruimte woningcorporatie

Leefbaarheid bevorderen met groen
Steeds meer woningcorporaties bieden woningen in een natuurlijke omgeving aan, omdat mensen die leven in het groen gezonder en gelukkiger zijn. DOOR Groen denkt graag mee over een groene en efficiënte invulling van de buitenruimte. Daarbij staat het doel van de tuin of het terrein altijd voorop. Van een binnentuin waar bewoners kunnen ontspannen en ontmoeten tot vergroening van de ruimte om een complex heen; feit is dat meer groen de leefbaarheid bevordert.

Onderhoud tuin woningcorporatie
Naast het ontwerpen, inrichten en aanleggen van groen in de buitenruimte van woningcomplexen, nemen we woningcorporaties ook graag het onderhoud uit handen. We snoeien hagen en bomen, zorgen voor beplanting in borders en verwijderen onkruid. Daarnaast verzorgen we ook erfafscheidingen; we verwijderen, vervangen en plaatsen schuttingen en hekwerken.

Ondersteuning bij calamiteiten of mutatiewoningen
Is er een calamiteit? Ook dan staan wij klaar voor woningcorporaties. Omdat de lijnen binnen DOOR Groen kort zijn, kunnen we snel schakelen. Wel zo prettig voor de bewoners, als een omgevallen boom snel wordt opgeruimd en een loszittende stoeptegel weer netjes wordt vastgelegd! Ook bij mutatiewoningen zijn wij een betrouwbare partner. We zorgen ervoor dat een tuin wordt opgeknapt of leeggehaald voor de afgesproken datum, zodat een nieuwe huurder er direct plezier van heeft!

Contactgegevens DOOR Groen

Wij helpen

je graag!

Wil je een afspraak maken met een van onze collega’s? Of zoek je meer informatie over onze groendiensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon of e-mail.

Telefoon
085 - 782 5680

Email
contact@doorgroep.nl

Adres
Pannenberg 10
5951 DM Belfeld

Telefoon
085 - 782 5680

Adres
Pannenberg 10
5951 DM Belfeld